Regres in urma operatiei de polipi ?!

Moderators: camel, jumbo, shakalu, dora, Milena, dominique, moderators

Regres in urma operatiei de polipi ?!

Postby teo » Mon May 12, 2008 4:36 pm

Dragilor, de mult nu am mai intrat pe forum, dar... acum avem o situatie disperanta si poate stie cineva sa ne indrume. Am facut operatia de polipi si in urma acestei operatii, Edi, copilul care vorbea, spunea chiar fraze, acum nu mai vorbeste, ci mormaie doar niste cuvinte care nu se inteleg. Nu mai poate pronunta nici macar"tata". Pur si simplu nu-i mai ies cuvintele din gura, nu trec de dinti.refuza sa deschida gura. Stie cineva ceva???? Va rog din suflet sa ne ajutati cu orice sfat.In acest moment vad cum se risipeste munca de 2 ani, cu tot ceea ce sa realizat.
teo
 
Posts: 119
Joined: Tue Jan 17, 2006 5:46 pm

Postby vali » Mon May 12, 2008 9:37 pm

Cat timp s-a scurs de la operatie? Poate mai are inca dureri de la operatie si prefera sa nu mai deschida gurita. Oricum trebuie consultat un medic ORL-ist (de preferat nu acelasi care l-a operat).
Bogdan, august 2002, TPD, a facut ABA la "Cristi's Outreach Foundation" .
vali
 
Posts: 399
Joined: Mon Feb 20, 2006 10:51 am

Postby teo » Wed May 14, 2008 9:19 am

O saptamana. Se pare ca s-a speriat si trece printr-o stare de anxietate. Offfffffffff...Vom vedea.Parca a inceput sa-si revina, in sensul ca a reinceput sa vorbeasca, dar nu la fel de clar cum vorbea inainte si doar la insistente si cand i se cere in general.
teo
 
Posts: 119
Joined: Tue Jan 17, 2006 5:46 pm

Postby vali » Thu Jul 16, 2009 3:16 pm

Dupa ce am trecut printr-o perioada de cosmar, in cele din urma am programat copilul pentru operatia de polipi la Sp. G. Alexandrescu la d-na doctor M. Toader (operatie cu electrozi). Rog mai multe informatii de la parintii care au trecut prin aceeasi situatie. Initial m-am dus cu copilul la un consult ORL la un medic din oras deoarece sforaia si avea amigdale mari. medicul s-a uitat cu o oglinda in nas si mi-a spus ca nu are polipi si s-ar putea sa fie o micoza pentru care mi-a dat sa-i fac 3 exudate: din nas, gat si limba. La exudat nazal i-a iesit stafilococ auriu pentru care a fost internat o saptamana in spital si tratat cu clindamicina (injectabil). Dupa tratament a mai repetat exudatul nazal si i-a iesit tot stafilococ auriu rezistent la toate antibioticele pentru copii. Am facut si eu exudat nazal la acelasi laborator si mi-a iesit si mie stafilococ auriu fara sa am vreun simptom. Cand am vazut despre ce este vorba am plecat la Bucuresti la Inst. Cantacuzino pentru autovaccin. dar surprizator rezultatele analizelor erau negative si nu a fost nevoie de autovaccin (am cheltuit aproape 10 mil. pe tratamente degeaba datorita incompetentei de la un laborator din oras). Apoi am ajuns la un consult la G. Alexandrescu si i-au gasit polipi f. mari si am fost sfatuiti sa-i operam.
Bogdan, august 2002, TPD, a facut ABA la "Cristi's Outreach Foundation" .
vali
 
Posts: 399
Joined: Mon Feb 20, 2006 10:51 am


Return to INFORMATII MEDICALE

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron