www.autism.ro Forum Index www.autism.ro
Informatii despre autism in Romania

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

TEAMA DE IESIT DIN CASA

Post new topic   Reply to topic    www.autism.ro Forum Index -> INTREBARI FRECVENTE(ABA)
View previous topic :: View next topic  
Author Message
laurentia74

PostPosted: Sun Jul 04, 2010 8:26 am    Post subject: TEAMA DE IESIT DIN CASA Reply with quote

Buna ziua! De aproape 2 saptamani ne confruntam cu o problema noua, la care nu am gandit vreodata: Ioan nu mai doreste sa iasa din casa! mereu am iesit fara cu placere; nu pot asocia aceasta teama cu ceva anume;initial nu am intrat in panica,2-3 zile,gandind ca este firesc sa nu vrea afara atunci;reticenta se aprofundeaza si am inceput sa iau masuri: ies de 2-3 ori intr-o jum. de zi ,pe drumuri scurte, avand finalitate parcul de joaca si ceva dulce;chiar si asa ,are o stare de agitatie si planset;suntem ingrijorati ! va intreb daca v-ati confruntat cu astfel de problema si cum ati rezolvat-o?
Ar putea sa fie suprasaturat de parcuri?! mergem in parcuri diverse;acolo vad, intr-adevar, predominand copiii mici.
Multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Post new topic   Reply to topic    www.autism.ro Forum Index -> INTREBARI FRECVENTE(ABA) All times are GMT
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum