Tratament alopat sau naturist!

Moderators: camel, moderators

Tratament alopat sau naturist!

Postby george_raican » Fri Apr 23, 2010 9:06 am

Doamne-ajuta!
Am o fetita de 5 ani si trei luni care a fost diagnosticata la Alexandru Obregia cu autism atipic. Avem recomandat un tratament cu Tonotil, Complex de vitamine B si Risatarum si in paralel Rispolept.
Am fost si la dr. Pavel Chirila care ne spune ca sa nu-i dam tratament cu rispolept, risatarum si sa mergem cu un tratament naturist prescris de el plus un preparat din ultimul vaccin facut de ea adica ROR. Ce sa facem sa mergem pe ambele variante, pe cea naturista sau pe cea alopata.
Asteptam raspunsul dumneavoastra.
Doamne-ajuta!
george_raican
 
Posts: 2
Joined: Thu Apr 22, 2010 12:27 am
Location: Fetesti

Postby cataf » Fri Apr 23, 2010 10:32 am

Buna
Dupa parerea mea poti incerca Tonotil si Complex B se poate sa ajute.Rispolept si Risatarun eu nu i-am dat, nici nu i s-a recomandat dar oricum am citit despre ele si cred ca sunt periculoase.Despre tratamente naturiste nu stiu,m-ar interesa si pe mine ceva pentru nervozitate(crize de nervi), am auzit despre rezultate foarte bune cu homeopate insa noi n-am incercat inca deoarece tratamentul este pe termen lung si trebuie sa fi foarte consecvent.
Baietelul meu are 5 ani si jumatate si diagnostic autism infantil.De aproape un an face terapii de recuperare si a facut progrese foarte frumoase.Poate au ajutat putin si unele tratamente medicamentoase insa 90% din progrese se datoreaza terapiilor.
In Ro se face abuz de Rispolept, se recomanda aproape tuturor copiilor diagnosticati cu autism sau note.Este un medicament care trebuie folosit cu maxima prudenta si recomandat doar in situatii in care e nevoie neaparat.
cataf
 
Posts: 36
Joined: Mon Jun 08, 2009 3:30 pm

Postby simona elena » Fri May 21, 2010 2:07 pm

Domnule george_raican,
Doamne ajută! Ce tratament naturist v-a prescris, mai exact, domnul doctor Chirilă? Sfatul meu este să mergeţi pe mâna dumnealui. Doamne ajută!
simona elena
 
Posts: 2
Joined: Thu May 20, 2010 12:02 pm

Postby simona elena » Fri May 28, 2010 9:46 am

Doamne ajută! Domnule george_raican, vă rog să-mi spuneţi pentru ce variantă de tratament aţi optat, pentru cea alopată sau pentru cea naturistă? Cu ce rezultate? Doamne ajută! Aştept răspunsul dumneavoastră care este important şi pentru noi.
simona elena
 
Posts: 2
Joined: Thu May 20, 2010 12:02 pm


Return to MEDICAMENTE

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron