Tratament de imunizare cu broncho-vaxon

Moderators: camel, moderators

Tratament de imunizare cu broncho-vaxon

Postby vali » Fri Sep 04, 2009 9:21 pm

A incercat cineva tratament pentru cresterea imunitatii cu broncho-vaxon, deoarece copilul meu dupa a 4 a capsula acuza dureri de cap si trebuie sa intrerup. Acelasi lucru s-a intamplat si cu ulei de catina. Mentionez ca in rest nu s-a plans niciodata de dureri de cap, nici cand era racit.
Bogdan, august 2002, TPD, a facut ABA la "Cristi's Outreach Foundation" .
vali
 
Posts: 399
Joined: Mon Feb 20, 2006 10:51 am

Postby seba8nst » Wed Sep 16, 2009 8:23 am

I-am dat Mirunei bronhovaxon anul acesta in aprilie, mai si iunie, pentru ca pana atunci racea cel putin o data pe luna foarte ciudat. Facea rosu in gat, puroi, dar nu avea febra si nu tusea, nici nu ii curgea nasul. Asta cam din octombrie anul trecut se intampla. I-am dat bronhovaxonul chiar in timpul racelilor. Dupa ultima luna de bronhovaxon nu s-a mai intamplat sa raceasca. Sa vedem acum, in noul sezon de raceli si gripe...
Stiam ca bronhovaxonul trebuie administrat trei luni consecutive pe an preferabil toamna sau primavara, dar, la ultima transa, farmacista ne-a zis ca ar trebui de fapt 6 luni pe an, cate trei primavara si trei toamna. Ni s-a parut cam exagerat, ce imunizare este asta in care ii dai jumatate de an un tratament??
Nu au fost nici unfel de reactii adverse, dureri de cap sau altceva, chiar daca a luat bronhovaxonul si cu tratamentul de raceala, inclusiv antibiotice. Si nici nu s-a mai repetat din iunie rosul in gat.
seba8nst
 
Posts: 209
Joined: Sat Oct 16, 2004 8:46 pm

Postby vali » Sat Oct 03, 2009 10:56 am

Am fost la un medic ORL-ist care are un cabinet particular la Focsani deoarece copilul avea o infectie in nas... deoarece nu a fost operat la timp de polipi. Am facut tratament 1 sapt. si sunt multumita. In continuare ne-a prescris pentru imunizare un tratament naturist " Colostru cu probiotice" , deoarece la bronchovaxon a avut dureri de cap. A mai folosit cineva acest produs?
http://www.naturashop.ro/colostru-probi ... -1461.html
Bogdan, august 2002, TPD, a facut ABA la "Cristi's Outreach Foundation" .
vali
 
Posts: 399
Joined: Mon Feb 20, 2006 10:51 am


Return to MEDICAMENTE

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron