Page 1 of 1

Paste fericit!!!

PostPosted: Fri Apr 06, 2007 8:09 pm
by anamari
Paste fericit tuturor parintilor si copiilor minunati pe care i-am intalnit pe acest forum...

Cu scuze pentru absenta dar am anumite probleme acasa care imi mananca tot timpul si energia acum (nu cu Alex el se descurca binesi la scoala , si-a facut si prieteni)

PostPosted: Sat Apr 07, 2007 10:46 am
by simina2
Image

PostPosted: Thu Apr 12, 2007 12:01 pm
by vali
Multumin pentru urari de bine Anamari si ne pare bine ca Alex merge bine cu scoala si are prieteni!...
Bogdan s-a schimbat si el f. mult, vorbeste cu copii, se joaca toata ziua in parc cu mingea si intra in joc cu copii, are si el prieteni.
Mai tipa uneori prin magazine, dar pentru faptul ca este f. frumusel si simpatic , lumea al indrageste...
Acasa cand vin de la servici imi povesteste ce a facut pe ziua respectiva cu niste fraze lungi, ce mancare ia dat bona, etc.
A invatat toate cantecele pentru copii de pe casete si se ia la intrecere la cantat cu copii din parc. Acum am inceput si eu sa mai sper ca lucrurile vor merge in directia cea buna si iti multumesc ca m-ai sprijinit cand eram f. deprimata.

Mult succes tuturor!

PostPosted: Thu Apr 12, 2007 10:26 pm
by Zugoor
Vali,ce au facut cu Bogdan la centrul ala de s-a schimbat atat de mult intr-un an?Nu imi vine sa cred ca acum un an nu vorbea si acum iti povesteste atate lucruri?Cu copiii se juca acum un an?
Stiu ca nu toti copiii sunt la fel dar tare mi-as dori ca peste un an sa povestesc si eu asa ceva.

PostPosted: Fri Apr 13, 2007 10:30 am
by vali
Zugoor, am inteles ca la centru se fac terapii ABA... cum se lucreaza nu stiu, deoarece niciodata nu am avut acces acolo, desi sunt totusi un parinte si ar trebui si eu sa mai invat cate ceva, ca sa pot sa lucrez cu copilul acasa.
La inceput mi-au spus ca nu prea colaboreaza si nu stiu daca vor face mare lucru...dar eu nu m-am lasat descurajata si am lucrat si eu acasa dupa ureche ( logopedie, jocuri, unele deprinderi), pana intr-o zi cand a inceput sa vorbeasca, asa deodata.
Dupa ce a vazut ca poate comunica, a inceput sa fie atras de copii si de jocurile lor, sta de vorba cu ei iar tipetele au mai disparut.
Au mai ramas multe aspecte din comportament inca nerezolvate ( plansul fara motiv, lipsa de rabdare, reticenta la schimbari, sensibilitate exagerata la critici, etc. etc.), dar eu sper ca pe parcurs sa se mai atenueze...
Un lucru este sigur, progreseaza f. rapid cand stau cu el acasa si ma ocup de el, deoarece cu mine comunica cel mai bine.