Concordia Learning Center BUCURESTI

Moderators: camel, moderators

Concordia Learning Center BUCURESTI

Postby dora » Thu Nov 10, 2011 9:22 am

Incepand cu octombrie 2011,

Adresa: Bucuresti ,str. Rodiei nr 29 ( b-dul Decebal, punct de reper rondul Pta.Alba-Iulia,Loc de joaca Kid,s Planet ),sector 3 ,etaj 1 si 2

http://concordialearningcenter.wordpres ... ne-gasiti/

Înfiinţat în acest an , Concordia Learning Center in Bucuresti a aparut ca o completare a serviciilor in acest domeniu ,a necesitatii de a oferi activităţi combinate de recuperare a copiilor a căror viaţă este marcată de autism, tulburări din spectrul autismului (si/sau de alte dizabilităţi), precum şi stimularea dezvoltării atât a aptitudinilor cât şi a performanţelor acestora.

Beneficiarii centrului nostru fiind copii cu varsta de la 3 la 12/14 ani .

Fiecare copil este binevenit pentru a cunoaste si a se bucura de programele noastre !


Concordia Learning Center dispune de 2 etaje ,unul dintre etaje este destinat sesiunilor de terapie comportamentala aplicata (A.B.A) coordonata de catre Catalina Nicolescu sub supervizarea unui consultant independent care a beneficiat de experienta si in cadrul Ukyap Uk , logopedie , Camera senzoriala si arte combinate , iar celalalt etaj este destinat activitatilor de miscare, gimnastica de baza ,activitatilor sportive si recreative aplicand principiile A.B.A ,kinetoterapie,petreceri si aniversari ,loc de joaca .

Pe o suprafata de 100 mp sala pentru stimulare prin miscare ,,,Gym Kids ,, este utilata cu oglinzi, accesorii sportive, sistem de climatizare, sisteme audio.

,,Gym kids ,, s-a nascut din pasiune pentru copii si din dorinta de a-i ajuta sa se dezvolte corespunzator. Acest program isi propune socializarea, educarea si dezvoltarea armonioasa a fiecarui copil in parte intr-un mediu propice varstei lor si sub supravegherea unui personal de specialitate si experienta atat in domeniul sportiv cat si psihologic .La orele de gym ii vom ajuta pe copii dvstra sa isi consume energia intr-un mod creativ.Sedintele se desfasoara atat individual cat grup ,pe categorii de varsta .Totodata centrul ofera parintilor posibilitatea sa ii aiba sub supraveghere in timpul antrenamentului sau sa participe alaturi de copil la activitatile de miscare .

Activitatile de stimulare prin miscare sunt indicate si copiilor cu dizabilitati: deficit de atentie, autism , dar si pentru cei care au dificultati de invatare; astfel, centrul nostru isi propune aceste activitati, alaturi de cele recreative si kinetoterapie dorind imbunatatirea aptitudinile motorii, facilitarea interactiunii cu alti copii si cresterea increderii in propria persoana si posibilitatea de a-si face noi prieteni.

In cadrul activitatilor de miscare veti gasi un mediu noncompetitiv si suportiv sustinut de indrumatori profesionisti!

http://concordialearningcenter.wordpress.com/about-us/
dora
 
Posts: 3779
Joined: Fri Dec 05, 2003 7:37 am
Location: BUCURESTI

Return to CENTRE ABA

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron