Cursuri gratuite invatatori,educatori BUCURESTI

Moderators: camel, moderators

Cursuri gratuite invatatori,educatori BUCURESTI

Postby dora » Thu Feb 21, 2013 11:03 am

Inscriere in programul "Fii tanar in Actiune! - Si tu poti ajuta la Diagnosticare si Interventia Precoce in Autism." Proiect dedicat tinerelor cadre didactice

Cu sprijinul Comisiei Europene, prin finantare, in cadrul programului Tineret in Actiune, axa Initiative ale Tinerilor, proiectul "Fii TiA! - Si tu poti Ajuta la Diagnosticare si Interventie Precoce in Autism" va beneficia de un buget de 4.200 euro, pentru implementare.Proiectul este dedicat tinerelor cadre didactice, cu varsta de pana la 30 ani si isi propune formarea, instruirea si mobilizarea a 120 tinere cadre didactice in procesul de diagnosticare precoce, interventie timpurie, precum si integrare in colectiv (gradinita, scoala) a unui numar cat mai mare de copii cu autism.


Proiectul se va desfasura in Bucuresti in perioada Ianurie 2013 - Martie 2014 pe parcursul mai multor etape de training-uri, workshopuri, sesiuni terapie, cat si participarea gratuita la Editiile II si III ale Conferintei
Nationale ABA (2013 respectiv 2014), urmand astfel un program intens de pregatire.


Va rugam sa completati formularul de mai jos pentru a participa gratuit la cursurile de informare educatori / invatatori din cadrul programului "Fii tanar in Actiune! - Si tu poti ajuta la Diagnosticarea Precoce in autism". Cursurile se vor desfasura in str. Constantin Caracas nr. 59, Sector 1, Bucuresti.

Dupa inscriere veti primi un mesaj de confirmare pe email cu detaliile programului. Ulterior veti fi contactat telefonic de catre un consultant helpautism pentru a va oferi mai multe detalii despre program.


http://helpautism.ro/index.php?option=c ... icle&id=64
dora
 
Posts: 3783
Joined: Fri Dec 05, 2003 7:37 am
Location: BUCURESTI

Return to ARHIVA EVENIMENTE

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron