articole

Moderators: camel, moderators

Postby casandra » Wed Mar 17, 2004 4:13 pm

-------------------
dupa 6 luni de terapie acum radu are alt program : de la 8 - 9.30 sittinguri program curent ...10 - 12 gradinita normala ...12 - 14 venit pe jos de la gradinita ....14 - 18.30 sittinguri program curent si generalizari ...18.30 - 20 iesit afara
------------------
Imi place tare mult programul acesta, include si socializare cu copiii de la gradinita si mers pe jos si program de joaca in aer liber. Dar el nu doarme dupa amiaza?
In general, are probleme cu somnul? Cum faceti generalizarea? Raspunde bine cand lucrurile sunt scoase din contextul in care le-a invatat?
-------------------------
sper sa nu te superi prea tare pe mine dar sentimentul pe care il am citind postul tau este ca nu ai avut de unde sa extragi foarte multe informatii nici despre studiile si metodele lui lovaas nici despre ale lui zelazo....
-------------------------
Nu ma supar, cum sa ma supar? Intr-adevar nu prea am avut de unde sa iau prea multe informatii, mai mult de pe internet, dar ce am gasit sunt articole publicate acum cativa ani. Am incercat sa gasesc un studiu comparat, dar nu am reusit. Incerc sa imi fac o parere si sa vad ce se potriveste cel mai bine pentru copilul meu.
casandra
 
Posts: 98
Joined: Fri Oct 31, 2003 6:13 pm

un articol despre situatia copiilor autisti din romania

Postby iapetrei » Tue May 10, 2005 3:19 pm

nu stiu sigur daca s-a mai postat articolul asta.
http://www.psihiatrie.org/artb/tulburar ... hp?idr=240
iapetrei
 
Posts: 97
Joined: Sun Jul 04, 2004 4:31 pm
Location: iasi

Postby jumbo » Tue May 10, 2005 3:48 pm

iapetrei, articolul respectiv a fost postat tot la Revista Presei / Revista Romana de Psihiatrie nr. 3-4 / 2003. A fost remarcat de dominique si apoi "disecat" de mine si shakalu. Si astazi consider ca e un exemplu bun despre cum se poate scrie o lucrare slaba pe aceasta tema. Informatii depasite, prezentare neprofesionista, batut campii "la greu", concluzii nesemnificative. Este atat de departe de cercetarile europene sau americane in domeniu incat nici nu pot spune cuiva ca un astfel de studiu a putut sa apara intr-o revista de specialitate de la noi.

Articolul semnalat de tine saptamana trecuta referitor la un studiu canadian si mentionat intr-o trimitere ulterioara si de gia mi se pare a fi mai relevant.
Nascut: Ianuarie 1998.
Diagnostic: note autiste, hiperkinezie.
jumbo
 
Posts: 350
Joined: Wed Jan 07, 2004 1:19 pm
Location: Bucuresti


Return to ARTICOLE VECHI

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron