pe viitor

Moderators: camel, moderators

pe viitor

Postby vizitator » Mon Mar 01, 2004 10:34 pm

Tot pentru imbunatatirea sitului, as vrea sa mai intreb cum e cu acele terapii despre care s-a vorbit si progresele facute de cei ce aplica una sau alta din instructiunile de lucru candva enumerate.
daca citesc cu atentie, din categoriile de topicuri, lipseste una care s-ar putea chema - REZULTATE, adica un loc unde sa apara ceea se vrea intr-adevar, ca altfel acest forum va arata la fel si peste un si peste doi, si vor apare mereu aceleasi intrebari si supozitii, sau mai rau doar lamentari, eventual unele cazuri de copii aflati in dificultate (de obicei grave), ai caror parinti au auzit si ei de acel diagnostic si spera ca aici vor afla ceea ce n-au aflat intr-o viata intreaga.
pana la urma, privit din alt unghi totul pare o vorbarie ieftina, daca nu constatam si ceva concret: sa vina cineva sa spuna mai clar ce a obtinut prin aportul adus acestui site si cum a aplicat el informatia primita.
poate in final nu va ramane doar un singur castigator si acela fiind cel plecat din pole-position, si n-ar strica sa fim mai atenti la binele facut cu de-a sila iar atata voiosie aparuta asa peste noapte trebuie cumpanita mai bine, iertata-mi fie curiozitatea !
vizitator
 

Postby dominique » Tue Mar 02, 2004 10:10 am

Multumim frumos pentru aprecieri, vizitatorule.
In trecere, sau cu treaba pe aici?
dominique
 
Posts: 84
Joined: Tue Jan 13, 2004 11:27 am

Postby shakalu » Wed Mar 03, 2004 9:33 am

...si ca sa nu fie nici o confuzie o sa-mi permit sa fac prezentarile :) : vizitator = viorex
shakalu
 
Posts: 593
Joined: Tue Sep 23, 2003 11:45 am

Postby Milena » Wed Mar 03, 2004 11:04 am

Shakalu,

ai dreptate, dupa stilul inconfundabil, sigur e viorex. Ce personalitate, domnule, sau poate, mai bine, ar trebui sa zic, ce caracter...

Ideea cu un topic pentru Rezultate nu e rea, insa. I-am putea gasi un loc dupa cele referitoare la Terapii. In momentul de fata, din fericire, as avea ce sa scriu. Dupa 3 ani lumina ce-i drept :). Poate vizitatorul o sa-mi spuna ca asta e o unitate de masura pentru distante :) Asa, pentru acuratete.
Mara - aprilie 2000; diagnostic: autism infantil; alte observatii: prematur gradul III
Milena
 
Posts: 346
Joined: Mon Sep 29, 2003 1:38 pm
Location: Cluj-Napoca

Postby jumbo » Wed Mar 03, 2004 12:53 pm

Vizitatorul viorex este din nou printre noi.
Lucru bun de vreme ce ne straduim sa progresam.
Totusi, nu cred ca se pune problema de caracter. Poate de ambalare a ideilor si o oarecare graba in exprimare. Combinarea lor poate duce la post-uri, cateodata, mai aspre sau mai putin potrivite cu sensibilitatea de care avem cu totii nevoie. Daca luam in considerare insa esenta mesajelor, a dovedit de-a lungul timpului ca poate aduce o contributie benefica, provocatoare de schimbari si actiuni concrete.
Ideea cu un topic de rezultate, imi place.
Practic asta urmarim si noi desi nu intotdeauna reusim sa ne exprimam unitar. Fiecare o face in felul sau. Explicabil, pentru ca fiecare are priceperea sa, cazul sau, timpul sau si personalitatea sa. Vom gasi insa calea chiar daca ne va lua ceva timp.
Dovada ca lucrurile incep sa se inchege, sunt : povestirile de inceput, revista electronica si interesul crescand pentru site.
Revenind la topic, intrucat si eu am rezultate pozitive in ultima vreme, imi doresc sa imi gasesc timpul si inspiratia necesara de a prezenta aceste lucruri intr-o maniera utila si pentru ceilalti.
Vreau sa privesc partea plina a paharului, cea mai valoroasa sper, si sa continuam cu totii acest drum care, in fiecare zi, ne ofera noi surprize.
Nascut: Ianuarie 1998.
Diagnostic: note autiste, hiperkinezie.
jumbo
 
Posts: 351
Joined: Wed Jan 07, 2004 1:19 pm
Location: Bucuresti

Postby dana » Thu Mar 04, 2004 2:31 pm

Buna,

Ideea lui Viorex nu e tocmai rea si se impune aici ca fiecare parinte sa spuna ce beneficii(de orice fel) a adus copilului sau terapia folosita, atat cea comportamentala cat si ca medicatie.

Shak, nu stii ce ma distreaza, deconecteaza, demascarea lui Viorex, ar trebui ca dialogurile dintre voi sa formeze un nou topic: DECRISPARE, de cate ori citesc ce va scrieti e imposibil sa nu rad.
dana
 
Posts: 40
Joined: Tue Nov 25, 2003 8:56 am
Location: Pitesti

Postby vizitator » Thu Mar 04, 2004 4:21 pm

Nu e vorba de vreo demascare din partea lui shakalu.
El si(sau) admin pot sti in permanenta de la ce adrese de internet se face accesul pe paginile acestui site si automat se face corespondenta lor cu domeniul providerului de care esti legat, si avand in vedere ca nu schimbi providerul in fiecare zi, iata ca misterul e dezlegat.
De altfel nici intentia mea nu a fost vreodata de a-mi ascunde identitatea.
Pur si simplu nu mai poti posta cu un username , in speta viorex, care a fost sters din baza de date.
Am "apreciat" la vremea lui acest pas facut de admin si nu mai vreau sa revin asupra lui.
Dar nici statutul de guest nu-mi este indiferent de vreme ce pot avea acest privilegiu, ca o idee ce mi-a rasarit in minte sa apara acolo, pe site.
Daca va surade aceasta idee si se va face acest nou topic e ok, voi posta si eu acolo, daca nu alte subiecte nu fac obiectul preocuparilor mele actuale.
Nu doresc asadar sa mai polemizez nici cu shakalu sau cu altcineva, parerile mele le stiti, asa ca va spun bafta si cat mai multe realizari!

Viorex
( pentru linistea unora)
vizitator
 

Postby shakalu » Thu Mar 04, 2004 6:41 pm

dana....am sa-ti spun un mic secret : si eu ma amuz copios :)...pana la capat fiecare dintre noi va avea si momente amuzante si momente de nervi...atata timp cat se pastreaza in anumite limite totul este ok

ideea lui viorex nu este rea de loc ...de altfel au mai fost incercari de a scrie despre realizari : si nemobo a scris cate ceva si dominique si jumbo , etc ....ideea insa sa o facem in mod organizat si faptul ca ar trebui sa o facem ca un capitol absolut separat ar fi un pas inainte.
parerea mea despre viorex este ca nu este neaparat rau intentionat ...omul are pur si simplu niste pareri pe care si le apara - cu ceea ce n-am fost eu de acord ( si nu sunt in continuare ) este modul de a-ti apara parerile jignind pe altii (vezi incidentul lui viorex cu maimuca si nu numai ), pentru ca asta a fost motivatia ptr care viorex a fost sters din baza de date.....acum vorbind strict despre parerile lui viorex ele suna aproximativ asa : nu sunt de acord cu rispolept sau cu orice medicament , nu sunt de acord cu homeopatia sau cu orice incercare de cura naturista , nu sunt de acord cu nici o terapie de orice fel ......lasatii in pace pe copii ca o sa isi revina singuri daca ii duceti in colectivitate - intamplator baiatul lui viorex este un copil aproape normal , fara retard sau intarzieri , fara probleme de vorbire ci doar cu mici probleme de socializare si cu topicuri ciudate in limbaj ...in conditiile astea practic viorex fie nu prea crede in ceea ce noi discutam aici fie nu prea intelege despre ce vorbim - nu ma refer la faptul ca ar avea probleme de intelegere - asta ca sa nu fiu inteles gresit - ci la faptul ca ii este foarte greu sa se transpuna in pielea unora dintre noi (din pacate cei mai multi ) cu copii pe care daca i-am aduce in stadiul copilului lui viorex marea majoritate ar considera ca si-au recuperat copilul 100%.
shakalu
 
Posts: 593
Joined: Tue Sep 23, 2003 11:45 am

Postby dominique » Thu Mar 04, 2004 7:19 pm

Cred ca dedicati prea multa energie pentru un subiect, credeam, depasit -viorex.
Eu unul, cand vad un mesaj nou postat pe forum, intru sa-l vad cu speranta ca o sa gasesc informatie utila.
Daca tot va consumati timpul sa scrieti in forum, de ce sa nu o faceti in directia buna?
Altfel, continuati - el sa faca sit-ul de doi bani (sau vorbarie ieftina) si voi sa aparati ceea ce incercam noi sa facem aici.
Daca as fi fost eu la butoane, mosule, nu mai vedeai sit-ul nici la ping.
dominique
 
Posts: 84
Joined: Tue Jan 13, 2004 11:27 am

despre una-alta

Postby vizitatorul » Fri Mar 05, 2004 1:07 am

am afirmat cu toata bunavointa ca nu voi intra iarasi intr-o polemica lipsita de sens, cum s-a spus aici cu cei bine intentionati ...
in plus de atat, pot accepta si o anume superioritate a lui shakalu, emanata din eforturile sale de a mentine site-ul cu tot ceea ce inseamna el, cu mentiunea ca aprecierile despre copii sa fie lasate in seama parintilor...
mai am si ingaduinta necesara de a trece peste anumite "sageti" ce-mi vizau caracterul sau calitatea lui, in paranteza fie spus, despre persoana in cauza nu-mi amintesc sa fi avut eu vreo remarca,,,
si de aceea nu ma voi deranja sa raspund oricui se inchipuie ingerul pazitor al cetatii, ci doar sa remarc faptul ca au aparut termeni noi, scosi proaspat din manualul de unix !?

daca ar mai fi ceva de adaugat as zice: pana cand voi fi eu un subiect depasit, mai trebuie lucrat un pic la distanta dintre adevar si puterea relativa de intelegere, care momentan se traduce in destination net unreachable, cu scuzele de rigoare pentru cei nefamiliarizati cu termenii.

Ca incheiere, as putea cita din clasici : "cand adevarul va deveni palpabil va creste mult consumul de sapun"
vizitatorul
 

Postby shakalu » Fri Mar 05, 2004 9:33 am

cred ca totusi dominique are dreptate : consumam cam mult timp si energie pentru probleme ireale si care n-au nici subiect nici predicat ....poate doar orgolii si frustrari...
in consecinta hai sa ignoram pur si simplu anumite posturi ...

o sa-mi permit sa inchid acest topic ...
shakalu
 
Posts: 593
Joined: Tue Sep 23, 2003 11:45 am


Return to ARTICOLE VECHI

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest